VIDI X u Novoj Gradiški!

Profesor informatike iz Elektrotehnička i ekonomska škola Nova Gradiška, Krunoslav Cvitković, čija se škola već dugo bavi STEM projektima, prepoznao je mogućnosti VIDI-X pločice i ESP32 procesora te za njih ima velike planove.

Njegovu prijavu za VIDI X mikroračunala prepoznala je tvrtka Molaris d.o.o. i njezin vlasnik Ivica Marjanović, ujedno i bivši učenik ove škole. VIDI X mikroračunala stigla su i u njihovu školu i sad vrijedi čekati i vidjeti što će nam ovi učenici na jesen pripremiti! 🤩

PRIJTELJI PROJEKTA

bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće.

SVA PRAVA PRIDRŽANA - VIDI TO 2020.

Niti jedan dio ovog web site-a ne smije se u bilo kojem obliku ili radi bilo koje namjene reproducirati bez prethodne pismene suglasnosti izdavača, Svi tekstovi objavljeni na www.vidi-x.com pripremljeni su s osobitom pažnjom i kontrolirani na više razina. Redakcija www.vidi-x.com međutim, ni u kojem slučaju ne može odgovarati za moguće štete bilo kakve vrste nastale na osnovu savjeta, tekstova, slika ili drugog redakcijskog ili oglašivačkog materijala objavljenog na www.vidi-x.com ili na drugi način datog od strane zaposlenika ili suradnika izdavača.