VIDI X u Vrgorcu!

Posljednja škola u ovoj školskoj godini kojoj smo uručili VIDI X mikroračunala je Osnovna škola Vrgorac koja je svoje uređaje dobila zahvaljujući tvrtki Mesna industrija Braća Pivac. 🥳

U sunčanom Vrgorcu dočekali su nas ravnatelj Krešimir Kuran te predstavnica tvrtke Pivac Josipa Ćorluka kao i nekolicina profesora i učenika. Učenici su brzo otvorili svoje nove uređaje, a ravnatelj je s nama podijelio zašto su se prijavili.

„U ovome smo vidjeli dobru priliku jer imamo dvije nove mlade učiteljice informatike koje će raditi na programiranju i robotici. Uveli smo izborni predmet informatike od prvog razreda pa držimo da ako se i jedan učenik nastavi baviti informatikom i programiranje na temelju ovog, smatrat ćemo da smo uspjeli.”

PRIJTELJI PROJEKTA

bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće.

SVA PRAVA PRIDRŽANA – VIDI TO 2020.

Niti jedan dio ovog web site-a ne smije se u bilo kojem obliku ili radi bilo koje namjene reproducirati bez prethodne pismene suglasnosti izdavača, Svi tekstovi objavljeni na www.vidi-x.com pripremljeni su s osobitom pažnjom i kontrolirani na više razina.

Redakcija www.vidi-x.com međutim, ni u kojem slučaju ne može odgovarati za moguće štete bilo kakve vrste nastale na osnovu savjeta, tekstova, slika ili drugog redakcijskog ili oglašivačkog materijala objavljenog na www.vidi-x.com ili na drugi način datog od strane zaposlenika ili suradnika izdavača.