Dobra vijest za korisnike VIDI X mikroračunala!

FER je zahvaljujući sufinanciranju Europskog fonda za regionalni razvoj sa VIDI-em potpisao ugovor o izradi 30 edukativnih radionica korištenja VIDI X mikroračunala u nastavi.

Ovime će se za sve korisnike VIDI X mikroračunala osigurati 30 pomno osmišljenih praktičnih vježbi koje će profesori u osnovnim, srednjim školama, udrugama za tehničku kulturu i fakultetima moći primijeniti u sklopu svojih nastavnih jedinica kao potpora svojim već definiranim nastavnim planovima.

PRIJTELJI PROJEKTA

bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće.

SVA PRAVA PRIDRŽANA - VIDI TO 2020.

Niti jedan dio ovog web site-a ne smije se u bilo kojem obliku ili radi bilo koje namjene reproducirati bez prethodne pismene suglasnosti izdavača, Svi tekstovi objavljeni na www.vidi-x.com pripremljeni su s osobitom pažnjom i kontrolirani na više razina. Redakcija www.vidi-x.com međutim, ni u kojem slučaju ne može odgovarati za moguće štete bilo kakve vrste nastale na osnovu savjeta, tekstova, slika ili drugog redakcijskog ili oglašivačkog materijala objavljenog na www.vidi-x.com ili na drugi način datog od strane zaposlenika ili suradnika izdavača.