Grafička škola dobila VIDI X!

Učenici Škole za grafiku, dizajn i medijsku produkciju u Zagrebu dobili su svoju VIDI X učionicu! 🥳Zasluženo!

Sa detaljno pripremljenim planovima za rad na VIDI X-u i snimljenim videom, zapeli su za oko tvrtki SofaScore i njihovom direktoru Ivanu Bešliću, koji su im odlučili donirati VIDI X. U školi su nas dočekale učenice informatike predvođene profesorom Mariom Severom i ostavile nas bez riječi svojim dosadašnjim projektima. Osim što su samostalno izradile kompjutersku igricu, kreirale vlastitog robota, uz pomoć 3D printera su našem VIDI X-u dale potpuno novo lice, odjenuvši ga u raznobojna kućišta.

Zaista se veselimo njihovim projektima, a upozorile su nas da će ih biti mnogo!

Hvala SofaScore! 🥰

PRIJTELJI PROJEKTA

bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće.

SVA PRAVA PRIDRŽANA – VIDI TO 2020.

Niti jedan dio ovog web site-a ne smije se u bilo kojem obliku ili radi bilo koje namjene reproducirati bez prethodne pismene suglasnosti izdavača, Svi tekstovi objavljeni na www.vidi-x.com pripremljeni su s osobitom pažnjom i kontrolirani na više razina.

Redakcija www.vidi-x.com međutim, ni u kojem slučaju ne može odgovarati za moguće štete bilo kakve vrste nastale na osnovu savjeta, tekstova, slika ili drugog redakcijskog ili oglašivačkog materijala objavljenog na www.vidi-x.com ili na drugi način datog od strane zaposlenika ili suradnika izdavača.