Julije Klović ima VIDI X!

Jučer je svoju VIDI X učionicu dobila i Osnovna škola Julija Klovića u Zagrebu zahvaljujući tvrtki PEPCO Hrvatska !

Svoje uređaje dočekali su vrijedni robotičari osmaši, Juraj i Antonio, koji su odmah sastavili VIDI X uređaje i krenuli proučavati njihove mogućnosti. Obojica su odlični učenici koji svoje školovanje žele nastaviti u zagrebačkom MIOC-u odnosno Prirodoslovnoj školi Vladimir Prelog gdje će se isto susresti sa VIDI X mikroračunalima s obzirom da je MIOC bio prva škola koja je dobila VIDI X.

Inače vrlo veseo i karizmatični profesor informatike Petar Dobrić svojom je kvalitetnom prijavom školskog projekta osigurao svojoj školi VIDI X mikroračunala, a pri tome je prigodno povodom preuzimanja VIDI X učionice naglasio: „Ovo je sada Mercedes prema onom s čime smo do sada raspolagali i sigurno ćemo s ovime napraviti sjajne stvari“.

Ambicije ove škole su naravno razveselile Linu Komar Piršljin i Vlatku Gudeljević iz PEPCO, donatora ove škole. Ravnateljica Milena Laco od srca se zahvalila donatorima i VIDI timu što je baš osnovna škola „Julija Klović“ iz Zagreba stavljena na VIDI X kartu Hrvatske. Mi kao VIDI na to možemo reći: „Samo hrabro s idejama OŠ Julije Klović i VIDI-mo se uskoro na natjecanjima! Jedva čekamo vidjeti što ste nam pripremili!“ 😊

PRIJTELJI PROJEKTA

bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće.

SVA PRAVA PRIDRŽANA – VIDI TO 2020.

Niti jedan dio ovog web site-a ne smije se u bilo kojem obliku ili radi bilo koje namjene reproducirati bez prethodne pismene suglasnosti izdavača, Svi tekstovi objavljeni na www.vidi-x.com pripremljeni su s osobitom pažnjom i kontrolirani na više razina.

Redakcija www.vidi-x.com međutim, ni u kojem slučaju ne može odgovarati za moguće štete bilo kakve vrste nastale na osnovu savjeta, tekstova, slika ili drugog redakcijskog ili oglašivačkog materijala objavljenog na www.vidi-x.com ili na drugi način datog od strane zaposlenika ili suradnika izdavača.