Novosti

Novosti

VIDI X na izložbi inovacija Arca 2022

Hrvatska zajednica inovatora je organizator izložbe ARCA 2022 koja traje od 13. do 15. listopada 2022 u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu. Posjetiteljima je predstavljeno

Novosti

VIDI X mikroračunalo na prvom MUZZA tjednu znanosti

VIDI X našao je svoje mjesto na prvom MUZZA tjednu znanosti u Zagrebu, gdje su mladi posjetitelji mogli naučiti ponešto o STEM-u, robotima, svemiru, ljudskom tijelu, zdravlju te o novim tehnologijama kao i o prometu u budućnosti, a sve kroz više od 50 radionica.

PRIJTELJI PROJEKTA

bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće.

SVA PRAVA PRIDRŽANA – VIDI TO 2020.

Niti jedan dio ovog web site-a ne smije se u bilo kojem obliku ili radi bilo koje namjene reproducirati bez prethodne pismene suglasnosti izdavača, Svi tekstovi objavljeni na www.vidi-x.com pripremljeni su s osobitom pažnjom i kontrolirani na više razina.

Redakcija www.vidi-x.com međutim, ni u kojem slučaju ne može odgovarati za moguće štete bilo kakve vrste nastale na osnovu savjeta, tekstova, slika ili drugog redakcijskog ili oglašivačkog materijala objavljenog na www.vidi-x.com ili na drugi način datog od strane zaposlenika ili suradnika izdavača.