Pridruži se!

VIDI X project je inkluzivan projekt koji okuplja sve pojedince, tvrtke i institucije koji žele u dobroj vjeri raditi na razvoju boljeg društva koristeći digitalne tehnologije te pomoći učenicima i studentima ali i malim visokotehnološkim start-upima da razviju svoje prve ozbiljne hi-tech projekte.

Mi smo tvrtka koja već 25 godina radi na poticanju upotrebe tehnologija i razvoju digitalnih kompetencija. Mi zaista dobro znamo kako se to radi i vjerujemo u naše ljude. Budite i vi dio projekta VIDI X kao donator ili kao korisnik ili ga pak samo podržite pozitivnim stavom, javnim komentarom, preporukom ili lajkom na društvenim mrežama. Hvala unaprijed na svakom doprinosu da ovaj projekt bude što uspješniji jer na mikroračunalu piše naš slogan koji je svima inspiracija: Sanjaj i ostvari!

PRIJTELJI PROJEKTA

bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće.

SVA PRAVA PRIDRŽANA - VIDI TO 2020.

Niti jedan dio ovog web site-a ne smije se u bilo kojem obliku ili radi bilo koje namjene reproducirati bez prethodne pismene suglasnosti izdavača, Svi tekstovi objavljeni na www.vidi-x.com pripremljeni su s osobitom pažnjom i kontrolirani na više razina. Redakcija www.vidi-x.com međutim, ni u kojem slučaju ne može odgovarati za moguće štete bilo kakve vrste nastale na osnovu savjeta, tekstova, slika ili drugog redakcijskog ili oglašivačkog materijala objavljenog na www.vidi-x.com ili na drugi način datog od strane zaposlenika ili suradnika izdavača.