Prijatelj projekta

Hvala Vam na podršci! Veseli nas što Vam se svidio naš VIDI X projekt i trud kojeg smo uložili u njega zajedno s PRIJATELJIMA PROJEKTA. Veseli nas što i Vi želite biti dio te lijepe priče.

Ovaj projekt je inkluzivan i okuplja sve pojedince, tvrtke, udruge i institucije koji žele u dobroj vjeri raditi na razvoju boljeg društva koristeći digitalne tehnologije te pomoći učenicima i studentima ali i malim visokotehnološkim start-upima da razviju svoje prve ozbiljne hi-tech projekte.

Zahvaljujući PRIJATELJIMA PROJEKTA uspjeli smo kreirati VIDI X, no i dalje nam trebaju svi koji mu žele pomoći da se dalje razvija bilo kao volonteri, edukatori, tehnički konzultanti ili pokrovitelji/donatori. Niže možete pronaći formu, ispuniti je potrebnim podacima i javiti nam se ako mislite da možete pomoći projektu da bude još bolji i da VIDI X dođe do što više ljudi koji na njemu mogu učiti primjene novih tehnologija.

PRIJTELJI PROJEKTA

bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće.

SVA PRAVA PRIDRŽANA - VIDI TO 2020.

Niti jedan dio ovog web site-a ne smije se u bilo kojem obliku ili radi bilo koje namjene reproducirati bez prethodne pismene suglasnosti izdavača, Svi tekstovi objavljeni na www.vidi-x.com pripremljeni su s osobitom pažnjom i kontrolirani na više razina. Redakcija www.vidi-x.com međutim, ni u kojem slučaju ne može odgovarati za moguće štete bilo kakve vrste nastale na osnovu savjeta, tekstova, slika ili drugog redakcijskog ili oglašivačkog materijala objavljenog na www.vidi-x.com ili na drugi način datog od strane zaposlenika ili suradnika izdavača.