Sanjaj i ostvari

Sanjaj i ostvari je inicijativa koju je pokrenula tehnološka izdavačka kuća VIDI u kojoj se okupljaju svi koji žele omogućiti razvoj ideja uz pomoć novih tehnologija prije svega mladima od školskog do fakultetskog uzrasta kako bi ostvarili bar dio svojih zamisli i snova.

Cilj je omogućiti pristup najboljim tehnologijama kao potporu u procesu njihovog učenja i traganja za novim spoznajama kako bi postali što obrazovanije i kompletnije osobe te doprinijeli našem društvu u cjelini da bude bolje, obrazovanije, tolerantnije i socijalno pravednije.

To će moći ostvariti kroz kreiranje vlastitih projekata i inicijativa, tijekom školovanja ili kada jednom završe svoje formalno obrazovanje. Dijeljenje VIDI X mikroračunala uz pomoć tvrtki i pojedinaca je tek početak dugog putovanja koje smo započeli. Dijeljenje je za nas množenje znanja i ideja na temelju zamisli i ideja koje će pojedinci i grupe imati tijekom suradnje s našim projektima.

Zato smo i odabrali slogan, SANJAJ i OSTVARI.

Pridruži nam se i ti. Budi volonter, edukator, promotor, donator ili nešto što misliš da može značajno doprinijeti ovoj inicijativi…

Inicijativa Sanjaj i ostvari se provodi u skladu sa svih 17 globalnih ciljeva za održivi razvoj (Sustainable Development Goals), poznatih i kao Globalni ciljevi koje članice Ujedinjenih naroda koriste u kreiranju svojih programa i politika.

 

PRIJTELJI PROJEKTA

bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće.

SVA PRAVA PRIDRŽANA - VIDI TO 2020.

Niti jedan dio ovog web site-a ne smije se u bilo kojem obliku ili radi bilo koje namjene reproducirati bez prethodne pismene suglasnosti izdavača, Svi tekstovi objavljeni na www.vidi-x.com pripremljeni su s osobitom pažnjom i kontrolirani na više razina. Redakcija www.vidi-x.com međutim, ni u kojem slučaju ne može odgovarati za moguće štete bilo kakve vrste nastale na osnovu savjeta, tekstova, slika ili drugog redakcijskog ili oglašivačkog materijala objavljenog na www.vidi-x.com ili na drugi način datog od strane zaposlenika ili suradnika izdavača.