Tituš ima VIDI X!

Učionicom VIDI X mikroračunala od sada se može pohvaliti i Gimnazija Tituša Brezovačkog u Zagrebu, koja će već iduće školske godine krenuti razvijati svoje prve projekte uz pomoć mikroračunala.

Profesorica informatike u Titušu, Dora Mifka, do sada s učenicima nije radila projekte na razvojnim mikroračunalima i platformama poput VIDI X-a pa se ovim opremanjem, za ovu poznatu gimnaziju otvara mogućnost edukacije zainteresiranih učenika u kreiranju projekata iz područja robotike, elektoronike, naprednog programiranja i Internet of Things.

Zahvaljujući tvrtki GRAFIK.net i njihovom direktoru Kreši Culjku, ova će škola po prvi puta krenuti raditi projekte na posve drugačiji način. Ravnatelj Damir Jelenski i učenici, raspakirali su VIDI X-eve, dobro ih proučili i objeručke prihvatili VIDI X izazove na koje će odgovoriti vlastitim projektima u novoj školskoj godini, nakon preseljenja u obnovljenu školsku zgradu na Gornjem gradu koja je stradala u potresu.

Bravo Tituš!

PRIJTELJI PROJEKTA

bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće.

SVA PRAVA PRIDRŽANA – VIDI TO 2020.

Niti jedan dio ovog web site-a ne smije se u bilo kojem obliku ili radi bilo koje namjene reproducirati bez prethodne pismene suglasnosti izdavača, Svi tekstovi objavljeni na www.vidi-x.com pripremljeni su s osobitom pažnjom i kontrolirani na više razina.

Redakcija www.vidi-x.com međutim, ni u kojem slučaju ne može odgovarati za moguće štete bilo kakve vrste nastale na osnovu savjeta, tekstova, slika ili drugog redakcijskog ili oglašivačkog materijala objavljenog na www.vidi-x.com ili na drugi način datog od strane zaposlenika ili suradnika izdavača.