Elektrotehnička i ekonomska škola Nova Gradiška

Gajeva 24
35400 Nova Gradiška

Ciljani projekti
Sudjelujemo u mnoštvu projekata, a više njih je nagrađeno. Trenutno smo u izradi robota, rovera za pronalaženje i markiranje mina (međunarodni projekt), multimedijalnog sustava, pobjednici smo natječaja Croatian makers u konkurenciji srednjih škola (u potpunosti izradili kontroler za igrice), održali mnoštvo edukacija kako po školama tako i u suradnji sa udrugom tehničke kulture grada i županije. Mikroračunala micro:bit. arduino i stemije u velikoj mjeri koristimo u nastavi i laboratorijskim vježbama. Mislimo da bi i VIDI X mogao naći mjesta u našim klupama.

Podjeli na društvenim mrežama

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

PRIJTELJI PROJEKTA

bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće.

SVA PRAVA PRIDRŽANA – VIDI TO 2020.

Niti jedan dio ovog web site-a ne smije se u bilo kojem obliku ili radi bilo koje namjene reproducirati bez prethodne pismene suglasnosti izdavača, Svi tekstovi objavljeni na www.vidi-x.com pripremljeni su s osobitom pažnjom i kontrolirani na više razina.

Redakcija www.vidi-x.com međutim, ni u kojem slučaju ne može odgovarati za moguće štete bilo kakve vrste nastale na osnovu savjeta, tekstova, slika ili drugog redakcijskog ili oglašivačkog materijala objavljenog na www.vidi-x.com ili na drugi način datog od strane zaposlenika ili suradnika izdavača.