Gimnazija Velika Gorica

Ulica kralja Stjepana Tomaševića 21
10410 Velika Gorica

Ciljani projekti
Planiramo dobro iskoristiti tih nekoliko zanimljivih senzora te poseban utor za dodatno proširenje funkcionalnosti kako bismo kreirali stanicu koja će pratiti kvalitetu i temperaturu zraka u našoj školi. S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju svaka pomoć u suzbijanju virusa je dobrodošla. Vrlo rado bismo ugradili i senzor koji mjeri vlažnost zraka jer ssu znanstvena istraživanja pokazala kako je to bitan faktor. Zatim se stanica može koristiti i izvan škole kako bi mjerila koncentraciju peluda i prašine u zraku. Vidi-X mikroračunalo bi podatke sa senzora očitavalo svakih 5 minuta i zatim prikazivao na displeju u školi.

Podjeli na društvenim mrežama

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

PRIJTELJI PROJEKTA

bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće.

SVA PRAVA PRIDRŽANA – VIDI TO 2020.

Niti jedan dio ovog web site-a ne smije se u bilo kojem obliku ili radi bilo koje namjene reproducirati bez prethodne pismene suglasnosti izdavača, Svi tekstovi objavljeni na www.vidi-x.com pripremljeni su s osobitom pažnjom i kontrolirani na više razina.

Redakcija www.vidi-x.com međutim, ni u kojem slučaju ne može odgovarati za moguće štete bilo kakve vrste nastale na osnovu savjeta, tekstova, slika ili drugog redakcijskog ili oglašivačkog materijala objavljenog na www.vidi-x.com ili na drugi način datog od strane zaposlenika ili suradnika izdavača.