Osnovna škola Ivana Martinovića

Školska 23
32274 Štitar

Ciljani projekti
U našoj su školi od ove školske godine uvedene dvije potpuno nove izvannastavne aktivnosti Robotika i Mali STEM-ovci tako da bi u radu ovih novih aktivnosti mikroračunala bila od velike važnosti i koristi. Također, senzori koji dolaze s mikroračunalima koristit će se u svakodnevnom radu na satima Biologije, Kemije, Fizike, a u sklopu nastave Informatike koristila bi se u programiranju. Budući da sam mjesto ravnateljice Škole došla 1. 9. 2020., željela bih ostvariti svoj moto koji sam postavila pred sebe i cijelu zajednicu, a to je da obrazovanje bude primjereno i dostojno 21. stoljeća. Kao mala seoska škola, sa svega 136 učenika, vrlo je teško samostalno kvalitetno opremiti Školu, stoga je ovo jedan od rijetkih načina koji bi mogao omogućiti ruralnom području, selu Štitaru, da učenici razvijaju svoje vještine i kompetencije u područjima koja su budućnost.

Podjeli na društvenim mrežama

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

PRIJTELJI PROJEKTA

bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće.

SVA PRAVA PRIDRŽANA – VIDI TO 2020.

Niti jedan dio ovog web site-a ne smije se u bilo kojem obliku ili radi bilo koje namjene reproducirati bez prethodne pismene suglasnosti izdavača, Svi tekstovi objavljeni na www.vidi-x.com pripremljeni su s osobitom pažnjom i kontrolirani na više razina.

Redakcija www.vidi-x.com međutim, ni u kojem slučaju ne može odgovarati za moguće štete bilo kakve vrste nastale na osnovu savjeta, tekstova, slika ili drugog redakcijskog ili oglašivačkog materijala objavljenog na www.vidi-x.com ili na drugi način datog od strane zaposlenika ili suradnika izdavača.