Već se 37 hrvatskih škola prijavilo za donaciju VIDI X učionica

Na vijest da je VIDI X u svojoj finalnoj verziji spreman za isporuku čak 37 hrvatskih osnovnih i srednjih škola prijavilo se za donacijuVIDI X mikroračunalima kako bi ih koristili u nastavi informatike.

Svaki upit će biti obrađen i VIDI će aktivno pokušati pronaći donatora za svaku školu koja prijavi putem VIDI-X kontaktne forme, potrebu za opremanjem učinoica/laboratorija VIDI X mikroračunalima kako bi mikroračunala bila spremna za školsku godinu 2020/2021.

PRIJTELJI PROJEKTA

bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće.

SVA PRAVA PRIDRŽANA - VIDI TO 2020.

Niti jedan dio ovog web site-a ne smije se u bilo kojem obliku ili radi bilo koje namjene reproducirati bez prethodne pismene suglasnosti izdavača, Svi tekstovi objavljeni na www.vidi-x.com pripremljeni su s osobitom pažnjom i kontrolirani na više razina. Redakcija www.vidi-x.com međutim, ni u kojem slučaju ne može odgovarati za moguće štete bilo kakve vrste nastale na osnovu savjeta, tekstova, slika ili drugog redakcijskog ili oglašivačkog materijala objavljenog na www.vidi-x.com ili na drugi način datog od strane zaposlenika ili suradnika izdavača.