VIDI X meteo stanica!

Moćno mikroračunalo VIDI X koje već osvaja klupe hrvatskih škola dobilo je svoju prvu nadogradnju – VIDI X meteo stanicu! 💪🥳

Kao prvi u nizu zanimljivih nadogradnji pripremili smo dodatak VIDI X mikroračunalu nazvan VIDI X METEO STATION koji se jednostavno prikapča na postojeći expansion board. Na ovaj meteo shield spajaju se razni senzori kako bi VIDI X postao ozbiljna školska amaterska meteorološka stanica za prikupljanje podataka o okolišu s raznih mikro lokacija.

PRIJTELJI PROJEKTA

bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće.

SVA PRAVA PRIDRŽANA – VIDI TO 2020.

Niti jedan dio ovog web site-a ne smije se u bilo kojem obliku ili radi bilo koje namjene reproducirati bez prethodne pismene suglasnosti izdavača, Svi tekstovi objavljeni na www.vidi-x.com pripremljeni su s osobitom pažnjom i kontrolirani na više razina.

Redakcija www.vidi-x.com međutim, ni u kojem slučaju ne može odgovarati za moguće štete bilo kakve vrste nastale na osnovu savjeta, tekstova, slika ili drugog redakcijskog ili oglašivačkog materijala objavljenog na www.vidi-x.com ili na drugi način datog od strane zaposlenika ili suradnika izdavača.