VIDI X mikroračunala stigla u gimnaziju u Đakovu

Zahvaljujući tvrtki SofaScore dodijelili smo VIDI X mikroračunala đakovačkoj Gimnaziji A. G. Matoša.

Prvi tjedan listopada u kojem se obilježava i Svjetski dan učitelja (5. listopada), završili smo dodjelom VIDI X mikroračunala Gimnaziji A.G. Matoša u Đakovu, zahvaljujući tvrtki SofaScore koja se po treći puta uključila u VIDI X projekt.

Donaciju u ime tvrtke SofaScore uručili su Ivan Bešlić, CEO, i Josip Stuhli, CTO, koji je prilikom dodjele mikroračunala učenicima škole koju je i sam pohađao naglasio: “Upravo zahvaljujući ovakvim projektima kao što je VIDI X možete se i u Đakovu obrazovati u STEM područjima, što će vam kasnije omogućiti obrazovanje za vrhunska tehnološka zanimanja te da radite za neku tehnološku tvrtku u svijetu, a istovremeno živite u Đakovu.

Profesorica informatike Vesna Tomić, ovom prilikom je izjavila da će učenici napraviti radionice na VIDI X mikroračunalima koje će prezentirati ostalim učenicima na dan škole Gimnazije A. G. Matoša.

Jedva čekamo vidjeti kako učenici podučavaju učenike u radu na VIDI X mikroračunalu.

 

Zahvaljujemo i Toyoti na pomoći oko dostave donacije tvrtke SofaScore. 🙂 )

PRIJTELJI PROJEKTA

bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće.

SVA PRAVA PRIDRŽANA – VIDI TO 2020.

Niti jedan dio ovog web site-a ne smije se u bilo kojem obliku ili radi bilo koje namjene reproducirati bez prethodne pismene suglasnosti izdavača, Svi tekstovi objavljeni na www.vidi-x.com pripremljeni su s osobitom pažnjom i kontrolirani na više razina.

Redakcija www.vidi-x.com međutim, ni u kojem slučaju ne može odgovarati za moguće štete bilo kakve vrste nastale na osnovu savjeta, tekstova, slika ili drugog redakcijskog ili oglašivačkog materijala objavljenog na www.vidi-x.com ili na drugi način datog od strane zaposlenika ili suradnika izdavača.