VIDI X oduševio djecu u “Školi budućnosti”

VIDI X je 2. srpnja prezentirao svoje mogućnosti u sklopu projekta „Škola budućnosti“ na novom kampusu Infobipa u organizaciji STEMI-a.

Bilo je zanimljivo gledati simbiozu VIDI X mikroračunala i poznatog hrvatskog STEMI robota kojim je VIDI X upravljao (radionica upravljanja STEMI Hexapod robotom s dostupnim kodom je ovdje). Djeca su bila oduševljena i naravno dala nama ideju što sve se još može kreirati sa VIDI X mikroračunalom. Bravo „Škola budućnosti“!:-)

PRIJTELJI PROJEKTA

bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće.

SVA PRAVA PRIDRŽANA – VIDI TO 2020.

Niti jedan dio ovog web site-a ne smije se u bilo kojem obliku ili radi bilo koje namjene reproducirati bez prethodne pismene suglasnosti izdavača, Svi tekstovi objavljeni na www.vidi-x.com pripremljeni su s osobitom pažnjom i kontrolirani na više razina.

Redakcija www.vidi-x.com međutim, ni u kojem slučaju ne može odgovarati za moguće štete bilo kakve vrste nastale na osnovu savjeta, tekstova, slika ili drugog redakcijskog ili oglašivačkog materijala objavljenog na www.vidi-x.com ili na drugi način datog od strane zaposlenika ili suradnika izdavača.