VIDI X u Bjelovaru!

Evo opet odlične vijesti! VIDI X ima novu školu u svom timu!

Obrtnicka skola Bjelovar koja se prijavila za VIDI X projekt Sanjaj i ostvari, dobila je svojih 20 VIDI X mikroračunala zahvaljujući svojim Prijateljima projekta, tvrtki Tokić. Ova škola ima mnoštvo ideja o tome kako iskoristiti ove uređaje, a najviše će ih upotrebljavati za upravljanje drugim uređajima. Ravnatelj Branko Cvetković bio je oduševljen i pozitivno iznenađen ovom donacijom i zahvalio se tvrtki Tokić.

Uručivanju je uz Josipa Kelavu, voditelja digitalne transformacije i digitalizacije i Marka Tomca, voditelja produkcije sadržaja prisustvovao i sam Predsjednik Uprave tvrtke TOKIĆ Ivan Gadže koji je sa nama podijelio razmišljanje zašto su se uključili u VIDI X:

„Kao tvrtka, kada pričamo o društveno odgovornom poslovanju, tri su smjera kroz koji određujemo svoju društvenu ulogu: jedan smjer je obrazovanje, drugi je humanitarni rad i treći je sport. Kada pričamo o obrazovanju, surađujemo sa jako puno strukovnih škola po cijeloj Hrvatskoj i nekako svojim doprinosom i pokušavamo pomoći u osiguravanju uvjeta da bi se učenici kvalitetno mogli obrazovati. Tako smo i u ovom VIDI X projektu prepoznali jedan takav potencijal. Mislim da je to jako važno da učenici u tom svom formativnom procesu dobiju kvalitetne alate i na taj način mogu eksperimentirati, isprobavati i razmišljati u kontekstu koji nije klasično samo u kontekstu učionice. Nama je to super priča i rado smo se uključili.“

Tvrtki Tokić zahvaljujemo od srca što su prepoznali VIDI X i opremili ovu školu, a od Bjelovaraca željno iščekujemo prve projekte! 😊

PRIJTELJI PROJEKTA

bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće.

SVA PRAVA PRIDRŽANA - VIDI TO 2020.

Niti jedan dio ovog web site-a ne smije se u bilo kojem obliku ili radi bilo koje namjene reproducirati bez prethodne pismene suglasnosti izdavača, Svi tekstovi objavljeni na www.vidi-x.com pripremljeni su s osobitom pažnjom i kontrolirani na više razina. Redakcija www.vidi-x.com međutim, ni u kojem slučaju ne može odgovarati za moguće štete bilo kakve vrste nastale na osnovu savjeta, tekstova, slika ili drugog redakcijskog ili oglašivačkog materijala objavljenog na www.vidi-x.com ili na drugi način datog od strane zaposlenika ili suradnika izdavača.