VIDI X u hrvatskim školama u rukama 5000 učenika!

VIDI-X mikroračunalo stiglo je u prvih dvanaest hrvatskih škola. Razvojna pločica i mikroračunalo u jednom uređaju kao KIT za slaganje s touch LCD ekranom, opremljeno mikrofonom i zvučnikom, zatim InfraRed, Wi-Fi i BT komunikacijom, ESP32 dvojezgrenim procesorom, a uz nekoliko zanimljivih senzora i utor za dodatno proširenje, nastavnicima i edukatorima će uvelike olakšati rad u STEM području.

Inicijativa „Sanjaj i ostvari“ krenula je 2020. godine u ambiciozan projekt kojem je cilj poboljšati mogućnosti i prilike za učenike koji se žele baviti robotikom, IoT projektima, elektronikom i ostalim područjima u kojima se može iskoristiti VIDI-X mikroračunalo.

Dio atmosfere oduševljenja koje su iskazali učenici kada smo im uručili VIDI X mikroračunala možete vidjeti u ovom videu.

PRIJTELJI PROJEKTA

bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće.

SVA PRAVA PRIDRŽANA - VIDI TO 2020.

Niti jedan dio ovog web site-a ne smije se u bilo kojem obliku ili radi bilo koje namjene reproducirati bez prethodne pismene suglasnosti izdavača, Svi tekstovi objavljeni na www.vidi-x.com pripremljeni su s osobitom pažnjom i kontrolirani na više razina. Redakcija www.vidi-x.com međutim, ni u kojem slučaju ne može odgovarati za moguće štete bilo kakve vrste nastale na osnovu savjeta, tekstova, slika ili drugog redakcijskog ili oglašivačkog materijala objavljenog na www.vidi-x.com ili na drugi način datog od strane zaposlenika ili suradnika izdavača.