VIDI X u Ogulinu!

VIDI X tim se vratio u Ogulin zahvaljujući već dobro nam znanim prijateljima projekta, tvrtki DPD Croatia! Ispred Obrtničke i tehničke škole Ogulin, dočekali su nas profesor Bruno Bertović i ravnateljica Zrinka Ceranić-Jurković koji su nam ispričali više o programima same škole i kakve su to sve maštovite projekte njihovi učenici već do sada kreirali. VIDI X mikroračunala su učenici brzo raspakirali i isprobali, a ideja za rad na njima ne nedostaje. Jedva čekamo prve projekte, radionice i natjecanja!

PRIJTELJI PROJEKTA

bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće.

SVA PRAVA PRIDRŽANA – VIDI TO 2020.

Niti jedan dio ovog web site-a ne smije se u bilo kojem obliku ili radi bilo koje namjene reproducirati bez prethodne pismene suglasnosti izdavača, Svi tekstovi objavljeni na www.vidi-x.com pripremljeni su s osobitom pažnjom i kontrolirani na više razina.

Redakcija www.vidi-x.com međutim, ni u kojem slučaju ne može odgovarati za moguće štete bilo kakve vrste nastale na osnovu savjeta, tekstova, slika ili drugog redakcijskog ili oglašivačkog materijala objavljenog na www.vidi-x.com ili na drugi način datog od strane zaposlenika ili suradnika izdavača.