VIDI X u Osijeku!

VIDI X mikroračunala pronašla su svoje mjesto i u Elektrotehnička i prometna škola Osijek zahvaljujući njihovim sumještanima, tvrtki Barrage.

Uz naš VIDI tim, mikroračunala su službeno došli uručiti i član uprave Ivan Rimac i voditeljica grupe za odnose s klijentima Kristina Mudri dok im je ravnatelj Antun Kovačić pojasnio više o projektima koje su učenici zamislili za iduću školsku godinu. Učenici su odmah otvorili uređaje i isprobali kako rade, a ideje o korištenju mikroračunala, kako za učenje programiranja, tako za stvaranje “pametnih uređaja”, ne nedostaju. 🤩

PRIJTELJI PROJEKTA

bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće.

SVA PRAVA PRIDRŽANA - VIDI TO 2020.

Niti jedan dio ovog web site-a ne smije se u bilo kojem obliku ili radi bilo koje namjene reproducirati bez prethodne pismene suglasnosti izdavača, Svi tekstovi objavljeni na www.vidi-x.com pripremljeni su s osobitom pažnjom i kontrolirani na više razina. Redakcija www.vidi-x.com međutim, ni u kojem slučaju ne može odgovarati za moguće štete bilo kakve vrste nastale na osnovu savjeta, tekstova, slika ili drugog redakcijskog ili oglašivačkog materijala objavljenog na www.vidi-x.com ili na drugi način datog od strane zaposlenika ili suradnika izdavača.