VIDI X učionica stigla je i na krajnji istok Hrvatske, u Vukovar!

Opremili smo još jednu školu u Vukovaru VIDI X mikroračunalima!

Osnovna škola Dragutina Tadijanovića dobila je svoju VIDI X učionicu. Učenike smo posjetili za dan njihove škole gdje su imali prikaz svojih poduzetničkih poduhvata kojima su se bavili nekoliko tjedana. Ravnateljica Lidija Miletić za učenike je organizirala i okrugli stol na kojem su sudjelovali bivši učenici ove škole koji se danas bave različitim zanimanjima. Kreativnost, volja i želja za učenjem i usavršavanjem ovih učenika nas je oduševila, a zahvaljujući tvrtki Selvita sada će svoje projekte moći izrađivati i uz pomoć VIDI X-a.

Veselimo se vidjeti njihove buduće VIDI X projekte!

PRIJTELJI PROJEKTA

bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće.

SVA PRAVA PRIDRŽANA – VIDI TO 2020.

Niti jedan dio ovog web site-a ne smije se u bilo kojem obliku ili radi bilo koje namjene reproducirati bez prethodne pismene suglasnosti izdavača, Svi tekstovi objavljeni na www.vidi-x.com pripremljeni su s osobitom pažnjom i kontrolirani na više razina.

Redakcija www.vidi-x.com međutim, ni u kojem slučaju ne može odgovarati za moguće štete bilo kakve vrste nastale na osnovu savjeta, tekstova, slika ili drugog redakcijskog ili oglašivačkog materijala objavljenog na www.vidi-x.com ili na drugi način datog od strane zaposlenika ili suradnika izdavača.