VIDI X učionice krenule u hrvatske škole!

Krenuli smo širom Hrvatske isporučivati VIDI X učionice za 10 škola koje su se prijavile sa zanimljivim projektom i za koje smo našli donatore.VIDI tim je uz predstavnike tvrtke DPD Croatia Snježanu Stanić i Igora Jakovljevića uručio paket od 20 mikroračunala Osnovnoj školi Stjepana Radića Brestovec Orehovečki.

Učenici Jan, Sabina, Miroslav i Robert su raspakirali i odmah isprobali svoje nove uređaje i podijelili s nama gomilu kreativnih ideja koje će uz pomoć VIDI X-a pokušati ostvariti. I to sve pod budnim okom ravnatelja Zdenka Kobeščaka koji ovoj osnovnoj školi želi uvijek osigurati najbolju i najnoviju tehnologiju a učenici iz drugih okolnih upisnih područja žele pohađati baš ovu osnovnu školu radi kvalitetnih i inovatnih metoda podučavanja i opreme koju škola nudi.

Osim ove Osnovne škole, VIDI X je stigao i u klupe Elektrotehnička škola Zagreb, koja je upravo osvojila prvo mjesto na INOVA, nacionalnom natjecanju mladih inovatora. Učenici Tin, David, David, Šimun i Karlo odmah su krenuli sa isprobavanjem VIDI X-a pokazujući namjeru da iduće školske godine naprave najbolji VIDI X projekt i opet osvoje nagradu. Direktor prodaje tvrtke Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, Domagoj Kosmat, tvrtke koja je ovoj školi donirala VIDI X mikroračunala, od profesora Maria Tretinjaka i Maria Božurića saznao je ideje za projekte kojima se u školi planiraju baviti od ove jeseni.

Učenike obje škole već ove jeseni čeka prava VIDI X avantura jer pravi X-izazovi tek dolaze!:-)

PRIJTELJI PROJEKTA

bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće.

SVA PRAVA PRIDRŽANA – VIDI TO 2020.

Niti jedan dio ovog web site-a ne smije se u bilo kojem obliku ili radi bilo koje namjene reproducirati bez prethodne pismene suglasnosti izdavača, Svi tekstovi objavljeni na www.vidi-x.com pripremljeni su s osobitom pažnjom i kontrolirani na više razina.

Redakcija www.vidi-x.com međutim, ni u kojem slučaju ne može odgovarati za moguće štete bilo kakve vrste nastale na osnovu savjeta, tekstova, slika ili drugog redakcijskog ili oglašivačkog materijala objavljenog na www.vidi-x.com ili na drugi način datog od strane zaposlenika ili suradnika izdavača.