VIDI X za studente FER-a!

FER je nabavio svojim studentima VIDI X mikroračunala! 😄

FER je prepoznao VIDI X projekt još na samim počecima te ujedno osigurao vrhunsku edukaciju njegovog korištenja za profesore osnovnih i srednjih škola širom Hrvatske. Neki studenti FER-a već rade na projektima koristeći VIDI X. Ovoga puta je FER nabavio VIDI X mikroračunala za svoje potrebe kako bi još više studenata dobilo priliku raditi na njemu. Na FER-u nas je kod primopredaje dočekala profesorica Ana Sović Kržić koja je ujedno i predsjednica Hrvatskog robotičkog saveza ali i veliki prijatelj VIDI X projekta.

PRIJTELJI PROJEKTA

bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće.

SVA PRAVA PRIDRŽANA – VIDI TO 2020.

Niti jedan dio ovog web site-a ne smije se u bilo kojem obliku ili radi bilo koje namjene reproducirati bez prethodne pismene suglasnosti izdavača, Svi tekstovi objavljeni na www.vidi-x.com pripremljeni su s osobitom pažnjom i kontrolirani na više razina.

Redakcija www.vidi-x.com međutim, ni u kojem slučaju ne može odgovarati za moguće štete bilo kakve vrste nastale na osnovu savjeta, tekstova, slika ili drugog redakcijskog ili oglašivačkog materijala objavljenog na www.vidi-x.com ili na drugi način datog od strane zaposlenika ili suradnika izdavača.