VIDI X zahvaljujući tvrtki Tomsoft došao u MIOC

Zahvaljujući tvrtki TOMSOFT podijelili smo prva Vidi X mikroračunala zagrebačkoj XV. gimnaziji

Zahvaljujući zagrebačkoj IT tvrtki Tomsoft i njenom osnivaču Tomislavu Ivančeviću koji je osigurao donaciju cijele učionice VIDI X mikroračunala, imali smo prilike razveseliti MIOC. U poznatoj zagrebačkoj XV. gimnaziji, razgovarali smo s profesorima o metodama i sadržaju nastave koja se odvijala koristeći neke druge mikrokontrolere.

Iako noseći zaštitne maskama, u tijeku prezentacije, na licima profesora mogla se osjetiti pozitivna reakcija pri nabrajanju mnogobrojnih mogućnosti VIDI X mikroračunala.

To oduševljenje najviše se moglo osjetiti kada smo spominjali mogućnost preusmjeravanja funkcionalnosti sa ugrađenih senzora na expansion header za proširenja sa nekim postojećim projektima kreiranima na Arduinu primjerice.

PRIJTELJI PROJEKTA

bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće.

SVA PRAVA PRIDRŽANA - VIDI TO 2020.

Niti jedan dio ovog web site-a ne smije se u bilo kojem obliku ili radi bilo koje namjene reproducirati bez prethodne pismene suglasnosti izdavača, Svi tekstovi objavljeni na www.vidi-x.com pripremljeni su s osobitom pažnjom i kontrolirani na više razina. Redakcija www.vidi-x.com međutim, ni u kojem slučaju ne može odgovarati za moguće štete bilo kakve vrste nastale na osnovu savjeta, tekstova, slika ili drugog redakcijskog ili oglašivačkog materijala objavljenog na www.vidi-x.com ili na drugi način datog od strane zaposlenika ili suradnika izdavača.