Tehnička škola Ruđer Boškovič počela sa specijalističkom edukacijom svojih učenika na VIDI X mikroračunalima!

Poznata zagrebačka tehnička škola Ruđer Bošković koja je među prvima dobila donaciju učionice VIDI X, prvim hrvatskim mikroračunalima zahvaljujući tvrtki PRODIGITAL, počela je sustavnu i opsežnu edukaciju rada na VIDI X mikroračunalima.

Korišten je priručnik kojeg je za VIDI napravio Fakultet elektronike i računarstva za obuku nastavnika informatike, no u ovoj poznatoj školi učenici će raditi nakon osnovne obuke i napredne projekte sa VIDI X mikroračunalom. Fran, Luka,. Leo, Dora, Mia i svih 14 učenika koji su se prijavili za ljetnu edukaciju u ovoj školi nisu se previše obazirali na pozive za pauzu tijekom dana, sve dok nisu stigle pizze s kojima smo ih uspjeli malo odmaknuti od rada na VIDI X mikroračunalima.

Pohvalno je da je ovu edukaciju za svoje učenike naručila sama škola te će biti odrađeno gotovo 270 sati edukacije u sklopu projekta Regionalnog centra kompetencije što je ova škola postala.

PRIJTELJI PROJEKTA

bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće.

SVA PRAVA PRIDRŽANA – VIDI TO 2020.

Niti jedan dio ovog web site-a ne smije se u bilo kojem obliku ili radi bilo koje namjene reproducirati bez prethodne pismene suglasnosti izdavača, Svi tekstovi objavljeni na www.vidi-x.com pripremljeni su s osobitom pažnjom i kontrolirani na više razina.

Redakcija www.vidi-x.com međutim, ni u kojem slučaju ne može odgovarati za moguće štete bilo kakve vrste nastale na osnovu savjeta, tekstova, slika ili drugog redakcijskog ili oglašivačkog materijala objavljenog na www.vidi-x.com ili na drugi način datog od strane zaposlenika ili suradnika izdavača.